Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi BankasıHostingWordPress

WordPress VPS

WordPress Vps Hizmetleri

WordPress VPS paketlerimizin tamamında, sunucu optimizasyon işlemleriniz, profesyonel ekibimiz tarafından paket aktivasyonunuzun hemen ardından başlamaktadır. Optimizasyon işlemleri WordPress alt yapılı web sitelerinizin daha hızlı çalışması için tarafımızdan VPS sunucu üzerinde yapılır.

Çoğu kullanıcının merak ettiği o sorular:

WordPress sitem neden yavaş çalışıyor?

Web sitem daha hızlı nasıl çalışır?

  • Sebeplerden ilki doğru bir hosting hizmeti kullanmamanız olabilir. Bizim kaliteli WordPress Hosting paketlerimize bakabilirsiniz. Zaten uyumlu bir hosting hizmetim var diyorsanız sebebi optimizasyon işlemlerinin yapılmaması olabilir.
  • Dikkat! Optimize edilmemiş bir barındırma hizmeti web sitenizi kasıyor olabilir. Tema ile uyumsuz, güncel olmayan hatta işe yaramayan eklentilerle dolu bir WordPress site geç açılacaktır. Ayrıca fazladan CPU ve RAM sorunları da yaşatacaktır. Kolay çözüm olarak öncelikle kullandığınız hosting paketinizde yükseltme yapabilirsiniz. Çözülmez ise; ötelenen bu sorun, anlık gelen ziyaretçilerin artmasıyla birlikte siz farkında olmadan büyümeye devam edecektir. Bu da değilse.
  • Biliyor muydunuz? Site trafiği yüksek olan sitelerde artık paylaşımlı hosting hizmeti yetmemeye başlıyor. O zaman; Hosting paketinizi WordPress VPS hizmetine dönüştürmenin vakti gelmiş demektir.

Daha hızlı erişim, verimlilik artışı ve daha yüksek performans için VPS sunucu daha avantajlıdır. VPS sunucular sadece size ait olacak disk, bellek gibi kaynaklar kullanır. Ekstra olarak İlgiHost VPS paketlerinde size özel olarak LiteSpeed yerine Nginx yapılandırması tercih ediyor. Nginx ile desteklenen VPS hizmetleri LiteSpeed hosting hizmetlerinden kat kat daha fazla hızlı çalışır. Ayrıca NVMe SSD disk web alanı ile birlikte siteniz uçuşa geçer!

WordPress VPS hizmetlerimizde Nginx yapılandırmanız profesyonelce yapıldıktan sonra gerekli test işlemlerinin ardından sunucunuz size teslim edilmektedir. Üstelik kolay kullanım sunan, cPanel ya da Plesk kontrol panellerinden birini seçebilirsiniz.

VPS sunucularda Firewall, güvenlik yapılandırması, DDos (standart) koruması, SSL sertifikası da mevcut. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz…

Siz de bütün yapılandırması tarafımıza ait WordPress VPS paketlerini inceleyerek test talebinde bulunabilirsiniz.

WordPress VPS paketlerimiz

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights