Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Android Telefon Nasıl IOS Yapılır?

Bize Puan Verin

Android telefon IOS yapma ve detayları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. IOS temasının daha kolay ve daha işlevsel olduğunu düşünen ve bu nedenle de Android telefonuna IOS temasını entegre etmek isteyen kişiler, tüm aşamaların nasıl gerçekleşmekte olduğunu merak etmektedir.

Android ve iOS’ta kullanıcı görüşleri çok farklı. iOS, çok fazla tasarım değişikliğine izin vermeyen, kısıtlı ve güvenli bir platformdur. Android’de ise birbirinden çeşitli temalar sayesinde arayüzün görünümünü sizler özgürce değiştirebilirsiniz. Geliştiriciler, iPhone arayüzünü Android’e getirmek için Android’in bu esnekliğinden yararlandı. Android kullanıcıları, yalnızca birkaç uygulamanın yardımıyla telefonlarını ve iOS’u ayırt etmekte zorlanıyor.

Phone X Launcher iLauncher

IOS teması elde etmek isteyen kişiler, çeşitli yöntemlerle bunu kolayca gerçekleştirebilmektedir. Phone X Launcher iLauncher bu yöntemler arasında ön plana çıkmakta olan bir çeşit uygulamadır. Uygulamayı yükledikten sonra, telefonunuz bir iPhone’a bakıyormuşsunuz gibi hissettirecektir. Uygulama simgesi, iPhone’da göründüğü şekliyle değişir. Chrome varsayılan tarayıcınızsa, Safari uygulama simgesiyle değiştirilecektir. Ancak, bu simgeye tıklama gerçekleştirdiğinizde Chrome uygulaması açılır. Uygulamaları hızlı bir şekilde aramak veya son kullanılan uygulamaları bulmak için ana ekranınızdaki bir noktadan aşağı doğru kaydırın. Kontrol Merkezi’ne erişmek için ekranın üstünden aşağı kaydırın. Uygulama ayrıca duvar kağıdını, kaydırma hareketlerini, kilit ekranını, uygulama kilidini, kaydırma efektlerini, yuvayı, iPhone X çentiğini ve daha fazlasını değiştirmenize olanak tanır.

Bu uygulama, size bir IOS görünümü veren ve mevcut tüm uygulamaları İOS’taki gibi ana ekranınıza koyan, önemli bir başlatıcıdır. Bu sayede cihazınızda gerçekten IOS olduğunu bir bakışta anlayabilirsiniz. Ayrıca telefonun Mesajlar, Kamera ve Ayarlar bölümlerinde de aynı IOS simgeleri ve özellikleri bulunuyor. Ancak örneğin İOS’ta uygulama simgesi etkindir ancak bu başlatıcıda simge değildir. Yani, saat uygulamasındaki saat hareket etmiyor veya takvim uygulaması günün tarihini azaltmıyor.

IOS 11 Icon Pack

IOS 11 Icon Pack, Android cihazlar için en iyi görselleri uyumlu bir yapıya sahip sunan ikon paketlerinden biridir. Gelişmiş niteliklere sahip olan bu eşsiz paket sayesinde pek çok uygulamayı rahat bir şekilde kullanarak iOS görünümünü kolayca elde edebilirsiniz.. Tüm simgeler 192*192 çözünürlüktedir, bu nedenle büyük simgeleri seçerken hiçbir görüntüyü kaybetmezsiniz. iUX 12 ise size iOS 12 görünümünü veren ve Android sürümüyle eşleşen bir simge paketidir. Bu gelişmiş simge paketi de beklentileri karşılar. TrueiOS paketi de bir diğer pakettir. Yeni bir iOS sürümüne ihtiyacınız varsa bu paket size yardımcı olacaktır. Bu simgeler, size bire bir iOS deneyimi sunmak için yeni bir yapıyla iOS 15 görünümünü verir.

iCalendar iOS 13

iPhone, Android telefonlara kıyasla çok daha farklı ve temel bir arayüze sahiptir ve son derece iyi bir işletim sistemidir. Ayrıca, iPhone telefonlar Android telefonlara kıyasla daha yüksek fiyatlarla satılmakta olan cihazlardandır. Bir iPhone satın almaya ne yazık ki gücünüz yetmiyorsa, Android telefonunuzun görünümünü iPhone görünümüne dönüştürmek için bir uygulama kullanabilirsiniz. iCalendar iOS 13, size adeta gerçek bir OS takvimini verir. Google Takvim ile tamamen uyumludur ve oldukça sade bir tasarım özelliğine sahiptir. Okunabilirlik için olayın kaydedildiği tarihin altında bir nokta görünür. Bir etkinlik oluştururken hangi takvimlerin ekleneceğini seçebilirsiniz. Ayrıca olayı tekrarlayabilir ve bir uyarı ekleyebilirsiniz. Etkinliği takvimin altında görüntülemek için etkinliği eklediğiniz tarihe tıklayın. Çeşitli uygulamalarla, tam teşekküllü bir iPhone’unuz olmasa bile iPhone cihaz görünümünü neredeyse görebilirsiniz. Android’e IOS tema yükleme adımlarını güvenli bir şekilde ve kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights