Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Popüler Forum Yazılımları Neler?

Bize Puan Verin

XenForo, günümüzde tercih edilirliği yüksek olan forum sitelerindendir. Büyük forumlar, özellikleri itibari ile Xen Foro ile çalışmak isterler. Performans kriterleri açısından değerlendirildiğinde Xen Foro, sürekli optimize edilen ve hızını yavaşlatan şeylerden arındırılan bir sistemdir. Xen Foro forum sistemi, sunucuyu zorlamaz ve sunucunun gücünün yalnızca %50 sini kullanır. Bu avantajı sağlayan tek forumdur. Bu sebeple kullanıcılar tarafından da tercih edilir. Forum siteleri, genellikle uygulanmak istenilen eklentileri ayrı ayrı uygulamanızı bekler. Xen Foro, uygulanabilecek olan özellikleri tek seferde kullanıma sunar. Kullanıcılar için yüksek performans sağlayan Xen Foro, lisans ücretinin oldukça düşük olması sebebi ile de tercih sebebidir. En büyük avantajlarından birisi ise ücretsiz SEO hizmeti veriyor olmasıdır.

XenForo Özellikleri Neler?

XenForo, sunucu kapasitesinin yalnızca yüzde ellisini kullanan ve kullanıcılar tarafından tercih edilirliği yüksek olan forum sitelerindendir. Lisans ücretinin oldukça düşük olması ve ücretsiz SEO hizmeti veriyor olması, sistemin en büyük avantajları arasında sayılabilir.

XenForo özellikleri kullanıcılar için oldukça avantajlıdır. Xen Foro sisteminde bir ok özellik eklentiye ihtiyaç duyulmadan default olarak gelir. Aynı zamanda Micro data verisi içerir. Bu durum, sitenin kalitesini arttıran bir durumdur. Dosya düzeni kolay bulunabilir ve sadedir. Bunun yanı sıra Xen Foro arama motoru oldukça hızlı çalışmaktadır. Xen Foro forum sunucu özelliklerinin yarısını bile kullanmayan tek forum sistemidir. Bu durum kullanıcılar açısından oldukça avantajlıdır. Micro data verisi kullanması sebebi ile site kalitesini arttırır.

Xen Foro Kullanım Kolaylıkları

Lisans ücreti oldukça düşük olmasına rağmen kullanıcılar için birçok kolaylık ve avantaj sağlayan Xen Foro, güvenle kullanılabilir. Kullanıcılar arasında en çok tercih edilen forum siteleri arasında yer alır. Xen Foro kullanımı, kullanıcılar için de çeşitli avantajlar sağlar. Bu avantajlar forum ile ilgili oluşan herhangi bir hareketlilikte, mesaj ya da beğenide size bildirim geliyor olmasıdır. Bu durum forumdaki gelişmelerin daha kolay ve sıkı takip edilmesine olanak sağlar. Sunduğu haber kaynağı, gelişmelerden haberdar olabilmenize olanak sağlar. Özel mesaj özelliği de büyük avantajlardandır.

MyBB Nedir, Özellikleri Neler?

MyBB, ücret ödemeden, ücretsiz bir şekilde indirilip kullanılabilecek bir forumdur. Tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen script, Php ile yazılmıştır ve mysql veri tabanına bağlı olarak çalışır. Ücretsiz olarak kullanıcılara hizmet veren en iyi forumlar arasında yer alan MyBB kullanıcılar tarafından tercih edilir.

MyBB, tasarım açısından da oldukça kolay ve pratik kullanılabilir. MyBB kullanarak, ücretsiz temalar ile hayal ettiğiniz web site tasarımını kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz. Yeni bir forum sitesi ortaya çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda karşı karşıya kalınan herhangi bir sorunda, iletişim kurup problemin çözülebilmesi adına Türkçe dil desteği de verilmektedir.  Bu sebeple kullanıcılar tarafından tercih edilen MyBB forum çeşitli avantajlar sunar.

MyBB Forum Kullanımı

MyBB forum, ücretsiz olarak kullanılabilecek en çok tavsiye edilen scriptler arasına yer alır. Bunun birden çok sebebi var. Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen, herhangi bir ücret ödenmeden indirilip kullanılabilen forumlar arasında yer alır. MyBB forum, yüzlerce tema seçeneği sunar. Bu sayede istediğiniz forumu bu temalar arasından seçerek oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda yüzde yüz Türkçe desteği veriyor olması da MyBB forum kullanıcıları tarafından sevilen özelliklerdendir.

MyBB forum, kolay yönetilebilir bir ara yüzdür. Kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. MyBB forum yöneticisi olabilmek için bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmak gerekmez. MyBB forum için yüzlerce tema arasından seçim yaparak kendi forumunuzu oluşturmak ve daha sonra yönetmek oldukça kolaydır. MyBB kullanımı, kullanıcılar tarafından oldukça kolay ve pratik olması, yüzde yüz Türkçe desteği sunması sebebi ile tercih edilir. Aynı zamanda ücretsiz olarak kullanılan scriptler arasından en güveniliri ve en avantajlısıdır.

MyBB Forum Özellikleri

MyBB özellikleri itibari ile de bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen bir forumdur. MyBB kullanıcıları, bu forum ile kolaylıkla yöneticilik yapabilirler. Sunulan avantajlar ile kolay yönetilebilir forumlar arasında yer alır. Kullanıcılar için sunulan MyBB panel özellikleri yönetici ekleme, kolay üye ekleme ve çıkarma, dil ayarları değişikliği yapabilme üyelere ve istenilen adreslere toplu olarak mail atabilme özellikleri sunar. Oldukça kullanışlıdır.

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights