Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Şarjı Uzun Giden Akıllı Telefonlar

Bize Puan Verin

Şarj performansı iyi olan telefonlar teknolojinin her geçen gün daha da geliştiği bu çağda, en sık araştırılan konulardan biri olarak bilinmektedir. Akıllı telefon kullanıcılarının günlük hayatlarında en sık karşılaştıkları sorunlardan biri şarj sorunudur. Düzinelerce kullanıcı yanında her zaman bir powerbank ya da şarj aleti taşımak zorunda kalsa da, bu durum zaman zaman oldukça yorucu bir hal almaktadır. Bu gibi etkenler ile uğraşmak istemeyen kişiler pil ömrü uzun olan telefonlar hakkında araştırma yapmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, uzun süre şarj olan akıllı telefonlar listelerinin başında yer almaktadır. Bu cihazın pil kapasitesi ise tam olarak 5020 mAh olarak bilinmektedir. Ayrıca aktif kullanım ile 36 saat ve beklemede 62 saat pil ömrü sunmaktadır.

Ayrıca cihazda Type-C portu bulunuyor. Yani sadece uzun süre şarj etmekle kalmaz, aynı zamanda hızlı şarj olur. 33W hızlı şarj desteği ile 5020mAh bataryanın şarj edilmesi çok daha kolaydır.

Pil ömrü açısından piyasadaki en güçlü cihazlardan biri olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro’nun üç farklı modeli bulunuyor. Her üç model de 128 GB depolama alanına sahiptir. Ayrıca cihazın 256 GB depolama alanı sunan bir modeli de bulunmaktadır.

6.67 inçlik bir AMOLED ekrana sahip olan model, 193 gram ağırlığındadır. Sahip olduğu tüm özellikler ile Xiamoi Redmi Note 10, şarjı iyi olan telefonlar listelerinin başında gelmektedir.

Samsung Galaxy M12

En uzun pil ömrüne sahip akıllı telefonlar listelerinde yer alan bir diğer model ise Samsung Galaxy M 12 modelidir. Samsung M12, uygun fiyatı ve uzun pil ömrü ile dikkat çekmektedir. Cihazın pil kapasitesi ise 5000 mAh olarak ifade edilir. Bu özellik, pil tamamen şarj olduğunda 9 saat kesintisiz konuşma süresi elde etmeyi sağlar. Ayrıca 92 saat boyunca müzik dinlemek mümkündür. Bunun yanı sıra videoları 19 saat boyunca izlemenizi sağlar.

Cihazda 15 watt hızlı şarj desteği bulunuyor. Tüm bu özellikler ile cihazın şarj konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağını ortaya sermektedir. Donanımın diğer bölümlerine bakıldığında ortalamanın üzerinde bir performansla kullanıcıyı memnun ettiğini görmek mümkündür.

HD çözünürlüklü ekran 270 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan cihazın ekranın yenilenme hızı da kullanıcıların memnun kaldığı özelliklerden biri olarak bilinmektedir. Samsung Galaxy M12, 90Hz ekran yenileme hızıyla sunuluyor.

8 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamerası ile dikkat çeken cihazın ön kamerası da 8 MP çözünürlüğe sahip olduğu biliniyor. Bu kamera konfigürasyonu ile FHD video kaydı yapmak da mümkündür.

Xiaomi Redmi 9C

Donanım bileşenleri ile markanın en uygun fiyatlı cihazlarından biri olarak bilinen Xiaomi Redmi 9C, şarj konusunda oldukça büyük bir beğeni görmektedir.

Cihaz, pil ömrü açısından kendi fiyat aralığındaki en verimli telefonlardan biri olarak bilinmektedir. 5000 mAh bataryası ile 167 saat kesintisiz müzik dinlemenize olanak sağlar. Ayrıca 21 saat video oynatabilir. Ayrıca geniş kapasiteli bataryası sayesinde batarya ömrünün daha uzun olduğunu söylemek mümkündür. Bu özellik cihazı daha az sıklıkta şarj etme imkânı sunar. Cihazın tam şarj süresinin ise 3 saat olduğu iddia ediliyor.

Tüm bu özellikleri ile şarjı uzun giden akıllı telefonlar listelerinde yer alan Xiaomi Redmi 9C, telefonunun teknik özelliklerinin profesyonel seviyede olmasını beklemeyenler için oldukça uygun ve mantıklı bir karar olarak bilinmektedir.

 

 

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights