Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Video Kesmek İçin Programlar

Bize Puan Verin

Bilgisayarda yer alan video dosyalarını kesmek ve boyutlarını küçültmek ya da farklı kolajlar yapmak için video kesmek için program listesi büyük yarar sağlayacaktır. Ücretsiz video kesme programları ile videolarınızı istediğiniz şekilde kesebilir ve kolay şekilde düzenleyebilirsiniz.

Easy Video Cutter

Tamamen video dosyalarını kesmek için geliştirilmiş olan Easy Video Cutter çok rahat bir şekilde videolarınızı istediğiniz yerden kesmenize olanak veriyor. AVI, ASF, MOV, FLV ve RM uzantıları ile işlem yapabileceğiniz program, basit ara yüzü sayesinde her türlü bilgisayar kullanıcısına hitap edebiliyor.

Programın kullanımı için kullanıcının yapması gereken sadece kesmek istediği videoyu bilgisayarından seçmek. Programda açılan videonun kesilmek istenen başlangıç ve bitiş noktalarının ayarlanması sayesinde hangi formatta kayıt edilmek istendiğini de seçildikten sonra kesme işlemi tamamlanmaktadır.

Her ne kadar kesme yapılacak video uzantıları konusunda biraz kısıtlama sunuyor olsa da program kaydetme konusunda ise daha geniş davranabilmektedir. Bu bakımdan popüler video uzantıları olan MP4, FLV, VMW gibi uzantılarda video kaydetmeye olanak vermektedir. Performans açısında da sistemi zorlamayan özelliklere sahip olan program ayrıca SWF’ye de kesilen videoları dönüştürmeye izin vermesi ile birlikte flash dosyalar yaratmayı da sağlamaktadır.

Freemake Video Converter

Ücretsiz olması ile öne çıkan Freemake Video Converter temelde bir video dönüştürücü olsa da video kesme işlemlerinizi de yapabilmektedir. Geniş bir uzantı yelpazesine sahip olan ürün videolarınızı AVI, WMV, MP4, 3GP gibi uzantılara dönüştürmeye yaramasının yanında istediğiniz noktadan videolarınızı kesmeyi olanaklı hale getiriyor. Kesilen videolar yine pek çok uzantıda kaydedilebiliyor. Program aynı zamanda fotoğraf ya da resim dosyalarının da yan yana getirilerek video formatına dönüşmesine olanak vererek farklı ihtiyaçları da karşılıyor. Görüntü kalitesi ayarları ise düşük ya da daha iyileştirilmiş görüntü isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Avidemux

Avidemux basit ara yüzü ve sistem dostu çalışması ile videolarınızı kolay şekilde kesmenize veya edit yapabilmenize olanak tanıyor. Sadece video kesme alanında değil aynı zamanda video filtreleme ya da dönüştürme gibi ihtiyaçlara da yanıt veren Avidemux özellikle uzun videoları bölümlere ayırmak ya da farklı kolajlar yapabilmek için üstün bir performans sunuyor. DVD uyumlu yapısı ve MPEG, MP4, ASF gibi pek çok video formatını destekleyen program, aynı zamanda MP3, WAV, OGG gibi ses formatlarını da destekleyebilmektedir. Videolarını kesme işlemi sonrasında daha küçük boyutlara sahip olunması isteniyorsa, bu durumda da video ve ses kalitesi üzerinde ayarlamalar yapılarak videonun boyutu küçültülebilmektedir. Sadece boyut düşürmek için değil videoların kalitelerinin artması için de kullanılacak bu özelliği görüntü açısından düşük kaliteye sahip videolara da zahmetsiz şekilde önemli bir dokunuş yapmayı olanaklı hale getiriyor.

Bandicut

Kullanıcılara profesyonel bir deneyim yaşatmak için tasarlanmış olan Bandicut kolay arayüzü ve yüksek performansı ile video kesme işlemleri için bir diğer öne çıkan programlar arasında yer alıyor. Çok uzun videoların bile rahatlıkla istenilen noktadan kesilmesini sağlayan program hızlı çalışması ile birlikte zamandan da tasarruf yapılmasını sağlıyor. Bu sayede filmler ya da diziler de rahatlıkla istenilen noktadan kesilebiliyor.

Kesilen videolarda ise herhangi bir kalite kaybı olmadan doğrudan dönüştürülebiliyor. Daha yüksek kalite ayarlamaları için ise özel ayarlamalar sunan program böylece videoların düşük kalitede olmasını istemeyenlere de özel bir kolaylık sunuyor. Pek çok formatı destekleyen yapısı ile birlikte kullanıcıların zorlanmadan kullanmalarını sağlayan program etkili çözüm ihtiyacını en iyi şekilde karşılıyor.

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights