Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bize Puan Verin

En iyi antivirüs programları, son derece güvenilir ve de iyi derecede kontrol gücüne sahip oldukları takdirde sizlerin bilgisayar deneyimini çok daha iyi bir seviyeye getirir. Antivirüs programları söz konusu olduğunda bu programların bilgisayar performansını etkilememesi gereklidir. Buna ek olarak antivirüslerin ücretsiz olması da herhangi bir bütçe ayırmamak adına önemli bir noktadır.

Günümüz dünyasında virüsler bilgisayar kullanıcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir. İyi niyetli bir bilgisayara aniden bilinmeyen bir yerden kötü amaçlı bir virüs veya Truva atı bulaşabilir. İnternet üzerinden gönderdiğiniz kişisel bilgilerinize ve çevrimiçi kimliklerinize erişebilir ve öngörülemeyen sonuçlara neden olabilirler.

Bitfender Antivirus

Bitfender Antivirus, temel kullanım hizmetleri sunmakta olan ücretsiz bir antivirüs programıdır. Bu program her ne kadar ekstra bir özellik vermese de ve tarama özelliğine sahip olmasa da kötü amaçlı yazılımları ideal bir şekilde engellemeyi başarır. Tüm bunlara ek bu program düşük seviyeye sahip olan sistemlerde de sorunsuz bir şekilde çalışabilmeyi başarır. Kolay kullanım imkanı da sunmakta olan program bilgisayarlara direkt olarak entegre edilebilir.

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus, birbirinden farklı pek çok ekstra özelliğe sahip olan ve hiçbir şekilde ücret talep etmeyen bir uygulamadır. Bu programı diğer ücretsiz antivirüs programlarından ayıran şey ise tamamı ile farklı bir parola yöneticisine, internet tarayıcı eklentilerine ve de sıkı tarama yapma yeteneğine sahip olmasıdır. Tamamı ile kişisel bir kullanım hizmeti sunan bu programda dilediğiniz özelleştirmeleri yapmanız da son derece mümkün. Ayrıca bu programın VPN hizmeti de sunuyor oluşu ile tüm beklentilerden çok daha fazlası karşılanmış oluyor.

Kaspersky

En iyi antivirüsler durumu söz konusu olduğunda Kaspersky ücretsiz bir şekilde hizmet vererek ve gerekli performansı göstererek sık sık tercih edilmeyi başarıyor. Bu program herhangi bir ekstra özellik sunmasa da tüm seviye sistemlerde sorunsuz bir şekilde çalışabilmeyi başarıyor.

AVG Antivirus Free

AVG Antivirus Free, düşük seviye sistemleri söz konusu olduğunda en başarılı performansı gösterebilen programlardan biridir. Temel tarama hizmeti de sunmakta olan bu programın pek fazla ek özelliği bulunmamaktadır. Bu program söz konusu olduğunda en öne çıkmakta olan özellik ise programda bir dosya ayıklama sisteminin bulunması. Bu dosya ayıklama sistemi ile dosyalarınız ile ilgili işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştirebilir, ve de hasarlı dosyalara göz atabilirsiniz.

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus, kişiselleştirilebilir bir arayüze sahip olması ile son derece ön plana çıkıyor. Kötü amaçlı yazılımlar söz konusu olduğunda tam koruma sağlayabilmeyi başaran bu programın arayüzü de oldukça dikkat çekici. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan ve aynı zamanda VPN hizmeti de sunan bu programı gönül rahatlığı ile tercih etmek mümkün.

Malwarebytes Anti-Malware Free

Temel seviyeye sahip olan bir antivürüs programı arayanların beklentilerini Malwarebytes Anti-Malware Free karşılıyor.  Bu program kötü amaçlı yazılımları yok edebilme noktasında oldukça sorunsuz ve başarılı bir şekilde çalışabilmeyi başarıyor. Bu sayede herhangi bir müdahalede bulunmanıza gerek kalmıyor. Destek kuvvet niteliğinde olan bu program kısa süreler içerisinde bilgisayara yükleniyor.

Microsoft Windows Defender

En iyi antivirüs programı dendiğinde akla gelen programlardan bir diğeri ise; Microsoft Windows Defender. Bu program Windows içerisinde çalışıyor ve tamamen ücretsiz hizmet veriyor. Düşük seviyeye sahip olan sistemlerde maksimum performans gösterebilmeyi başaran bu program ebeveyn kontrolleri gibi gelişmiş ekstralarla diğer antivirüs programlarından ayrılıyor. Basit bir tarama arıyorsanız, bu program tüm beklentilerinizi karşılayabilecektir.

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights