Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Nedir, Nasıl Yapılır?

En Faydalı Ücretsiz Chrome Eklentileri

Bize Puan Verin

Ücretsiz Chrome eklentileri ile tarayıcılara eklenen çeşitli özellikler, kullanıcıların işlerini çok daha kolay şekilde halletmelerine yardımcı olmaktadır. Google Chrome’un en sık tercih edilen tarayıcı olarak bilinmesi ise, bu tarayıcıya çeşitli eklentilerin tasarlanmasını sağlar. Tüm bu eklentiler kullanıcıların işlerini çok daha kolay şekilde halledebilmesi için işlevsel bir kullanım sunmaktadır. Chrome eklentileri tasarımcılar tarafından her geçen gün geliştirilerek, verimliliklerini yükseltilmesi amaçlanmaktadır.

Google Translate Eklentisi

Google Translate, en sık kullanılan Chrome eklentileri arasında gelir. Doğruluk oranının oldukça yüksek olması ve 100’den fazla dili barındırması, bu eklentinin popüler hale gelmesini sağlar. Google Translate en genel tanımıyla en sık kullanılan çeviri uygulamalarından biridir. Dilediğiniz cümleyi, kelimeyi veya paragrafı oldukça kısa süre içerisinde bambaşka bir dile çevirebilir. Kelimelerin yalnızca başka bir dile çevirilerini değil, eş anlamlarını ve benzerlerini de görmenize yardımcı olan Google Translate özellikle yeni bir dil öğrenen kişilerin en sık kullandığı uygulamalar arasında gelir. İş dolayısıyla yabancı bir dil ile iletişim halinde olması gereken kişilerin de sıklıkla tercih ettiği Google Translate, ücretsiz Chrome eklentilerinin başında gelir. Google Translate’i Chrome eklentisi olarak kullanmak herhangi bir tarayıcıdan girerek kullanmanıza nazaran çok daha hızlı bir kullanım sağlar.

Mail Checker Plus Eklentisi

Google Chrome kullanılan pek çok kullanıcı Mail Chechker Plus adı verilen bu eklentiyi de sıklıkla kullanmaktadır. Bu eklenti en genel anlamıyla kullanıcıların mail adreslerine gelen mailleri senkronize etmeyi ve dolayısıyla gözden herhangi bir şey kaçırmamayı sağlar. Gün içerisinde gelen her maili kontrol etmek büyük bir vakit kaybı olabileceği için bu eklenti oldukça işlevsel bir kullanım sunar. Günlük işlerinizi hallederken veya internette dolaşırken mail adresinize gelen mailleri okuyarak cevap verebileceğini bu eklenti, pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Instagram Eklentisi

Instagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medya ağlarının başında gelir. Bu sosyal medyanın sıklıkla kullanılıyor olması Google Chrome eklentisi olarak da tasarlanmasını sağlamıştır. Eklenti olarak kullandığınız Instagram’da videolarınızı ve fotoğraflarınızı kolaylıkla indirebilmemiz mümkündür. Neredeyse her gün güncelleme alan bir eklenti olan Instagram eklentisi, kullanıcıların oldukça işlevsel bir uygulama deneyimi yaşamasını sağlar. Google Chrome eklentisi olarak kullanılan Instagram, telefonda kullanılan uygulama gibi mesajlaşma ve kontrol etme imkanı sağlar. Bu eklentiyi Google Chrome’a kurmanızın ardından hesabınıza giriş yaparak hiç vakit kaybetmeden kullanmaya başlamanız mümkündür. Eklentinin sunduğu en büyük özellik ise, videoları veya fotoğrafları bir saniyeden daha kısa süre içerisinde indirebiliyor olmanızı sağlamasıdır.

Unshorten.link Eklentisi

Faydalı Chrome eklentileri arasında bulunan Unshorten.link eklentisi, en genel tanımıyla kullanıcıları kötü amaçlı üretilmiş olan linklerden korumaktadır. İnterneti aktif olarak kullanan pek çok kullanıcı her gün neredeyse milyonlarca link ile karşılaşır. Bu linklerin her birinin iyi niyetli yazılımcılar tarafından üretilmiş olduğunu düşünmekte yanlış olacaktır. Unshorten.link adı verilen bu eklentiyi Google Chrome’a eklemek, olası bir kötü niyetli linkten korumanızı sağlayacaktır. Gireceğiniz linki kısa süre içerisinde tarayarak, olası bir tehlike ile karşı karşıya olup olmadığınıza dair bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Colorblind-Dalton

Colorblind-Dalton adı verilen bu Google eklentisi, renk körlüğü hastalığı yaşayan kullanıcılar adına tasarlanmış olan bir eklentidir. Renk körlüğü veya yetersizliği yaşayan kullanıcıların internet kullanımlarını çok daha verimli hale getiren bu eklenti, renkleri daha iyi görmelerini sağlayacaktır. Bu eklenti içerisinde pek çok farklı renk körlüğü türü bulunmaktadır. Uygulamayı kullanan kullanıcılar eklentinin ayarlarından kendilerine en uygun tercih yaparak daha keyifli bir internet deneyimi yaşamaktadır. Bu gibi Chrome eklentileri ücretsiz şekilde yüklenebilen ve internet kullanımınızı daha keyifli hale getiren eklentilerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights