Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

WordPress

WordPress Siteleri İçin Vazgeçilmez Eklentiler

Bize Puan Verin

WordPress siteler, görüntüleri ileri geri slaytlar şeklinde görüntüler, web sitenizi ziyarette bulunan ve tıklayan kullanıcıların dikkatini çekerek web sitenizin ana sayfasının ve ürün ve kategori yazılarının güzel görünmesini sağlar. WordPress; web sitenizi kurmayı kolaylaştıran bir platformdur. WordPress bir web sitesi oluşturucusundan daha fazlasıdır, her şekil ve boyutta blog yaratmanıza ve yarattıklarınızı yayımlamanıza yardımcı olur. WordPress altyapısı ile bloglar, kişisel web siteleri, e-ticaret, sosyal ağlar ve daha pek çok web sitesini kolayca oluşturabilirsiniz.

All in One SEO Pack

Hepsi Bir Arada SEO Paketi, web siteniz için tüm SEO ayarlarını özelleştirmenizi sağlayan bir eklentidir. Ana sayfanız için birçok SEO ayarı yapmanızı sağlayan eklentiler, makaleler, kategori sayfaları ve diğer içerikler için de ayrıca SEO işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu, binlerce web yöneticisi için WordPress’i kurduktan sonra yüklemeniz gereken ilk eklentilerden biridir.

WP Super Cache

Kullanıcı deneyiminin şüphesiz en ideal seviyede olabilmesi için web sitenizin de hızlı olması gereklidir. Bu noktada yapmanız gereken ilk şey web sitenizi daha hızlı bir duruma getirmek için bir önbellek sistemi kurmaktır. Wp Super Cache, gelişmiş özelliklerle büyük miktarda veri depolar ve web sitesi hızını artırır.

Akismet

Akismet; WordPress siteler için eklentiler arasında her daim popüler olmayı başarır. Web siteleri ile ilgili en büyük sorun şüphesiz spam yorumlardır. Akismet eklentisi sayesinde özellikle blog sayfası içeriklerinde bu yorumlara aldırmanıza gerek kalmaz. Akismet.com’a kaydolmak, aldığınız tüm spam yorumlar gizleneceği ve spam olarak işaretleneceği için sizi birçok sorundan kurtaracaktır. Akismet eklentisi, WordPress’i kurduğunuzda eklentilerinize otomatik olarak dâhil edilir.

Smush

Şu anda web siteler üzerinde birçok görsel var ve web sitesinin hızı için boyutunu küçültmek için her bir resmi sıkıştırmak gerekiyor. Aksi takdirde sayfa yükleme hızı ile ilgili sorunlar yaşarsınız ve bunun sonucunda Google sizi geride bırakmak zorunda kalır. Kullanıcı deneyimi Google için son derece önemlidir, bu nedenle siteniz yavaş açılırsa ziyaretçiler sitenizi açılmadan terk eder. Bu faktör aynı zamanda hemen çıkma oranında önemli bir artış olduğunu gösterir. WP Smush bunu destekler. WordPress’e yüklediğiniz her görselin boyutunu belirli bir oranda küçülterek web sitenizin hızına katkı sağlar.

AMP

Google, daha hızlı mobil arama sonuçları için web sitelerini öne çıkarır. Aynı zamanda, AMP uyumluluğu artık masaüstü siteler üzerinde olumlu bir etkiye sahip. AMP eklentisi, ücretli ve ücretsiz temalar arasında seçim yapmanızı sağlar. Kullanıcıları web sitelerinde AMP eklentileriyle desteklemek için uyumlu reklam yerleşimlerini kullanın. Yönetilmesi kolay bir kontrol paneli, kullanıcıya kolaylık sağlar. AMP eklentisini öneriyoruz. Bu, web sitenizin mobil aramalarda daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacaktır.

JetPack

WordPress eklentileri arasında son olarak JetPack bulunuyor. JatPack eklentisinin kullanıcılara sağlamakta olduğu pek çok avantaj vardır. Bu eklenti sayesinde web siteleri her bakımdan daha donanımlı ve daha güçlü bir hale gelir. Tasarımın mobil uyumlu olmasına yardımcı olur ve WordPress mobil temaları ile kullanıcılar için en iyi kullanıcı deneyimini sağlar. Bu sayede web sitenizin mobil cihazlarda kullanılabilirliği en üst düzeye çıkarılır. Böylelikle websitenizin görünürlüğü ve ziyaretçisi çok daha fazla olur. Ayrıca JetPack, mobil uyumluluk göstermekte olan WordPress tema özelliğine sahiptir. Bu sayede websiteniz mobil cihazlar üzerinde çok daha ideal biçimde görüntülenir. CSS ve PHP’de yeterlilik, web sitenizin tasarımını özelleştirmenize ve mobil uyumlu WordPress tema özelliklerinden yararlanmanıza olanak tanır.

Benzer Yazılar
WordPress

Wordpress Neden Popüler?

WordPress

E-Ticaret için En İyi WordPress Eklentileri

Bilgi BankasıWordPress

Wordpress Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

WordPress

Wordpress Siteler ile Hangi Siteler Açılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights