Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Exxen Nedir? Üyelik Türleri Nelerdir? Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Bize Puan Verin

Exxen Acun Medya bünyesinde yer alan dijital içerik platformudur. Ücret karşılığında üye olunarak kullanıma başlanabilir. Ödemeler aylık olarak alınır ve iki farklı seçenek bulunur. Aylık üyelik ve reklamsız aylık üyelik olarak farklı seçenek bulunur. Kullanıcılar hangisini tercih ederse üyelik başlatabilir. Platform üzerinden UEFA maçlarını izlemek de mümkündür.

Exxen’e Nasıl Üye Olunur?

Kullanıcılar ister mobil olarak isterse de web sitesi üzerinden giriş yapabilir. Üye kaydı yapmak için hazırlanan formun doldurulması gerekir. Kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler tamamlandıktan sonra üyelik başlatılır. Ödemin alınacağı hesap bilgilerinin doğru şekilde doldurulması gerekir. İşlemin yapılmasının ardından kişiler, aldıkları üyeliği kullanmaya başlayabilir.

Üye olduktan sonra içerikleri izlemek için mobil cihazlara uygulamayı indirmek mümkündür. Aynı şekilde bilgisayar ve televizyon gibi cihazlardan da web sitesine giriş yapılabilir. Kullanıcı tercihine göre seçim yapabilir ve üye olurken oluşturduğu kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir. Birbirinden farklı içerikler arasında seçim yapılarak izlemeye başlanabilir.

Exxen Üyelik Paketleri

Dijital içerik platformları arasında yeni olan bir platform olsa da oldukça yükseliştedir. Hizmete açıldığı günden beri oldukça yaygın şekilde tercih edilmeye başlanmıştır. Zengin içerik seçenekleri ile kullanıcıların severek kullandığı platformlardan biridir. Üye olmak isteyen kişiler, öncelikle üyelik hakkında bazı bilgilere sahip olmak isteyebilir. Platform içinde bulunan paketler ikiye ayrılıyor. Bu paketler şu şekildedir;

  • Reklamlı üyelik paketi,
  • Reklamsız üyelik paketi.

Reklamlı ve reklamsız şekilde ayrılan paketler arasında fiyat farkı bulunur. İzleyeceği içeriklerin reklamlar ile bölünmesini istemeyen kişiler biraz daha fazla ücret ödeyerek zamandan kazanabilir. Arada bulunan fark oldukça azdır. Kişiler Paketlerini aylık ve yıllık şekilde alabilir. Yıllık olarak alınan pakette ödeme yine aylık olarak yapılır. 12 ay için toplu bir ödeme istenmez. Bir milyondan fazla kullanıcıya sahip olan platforma nasıl üye olunacağı, ne kadar ücret ödeneceği ve Exxen üyelik iptali gibi konular merak konusu oluyor.

Platform içinde bulunan Exxenspor için de üyelik satın alınabilir. Exxenspor üyeliği alan kullanıcılar, Exxen içeriklerine de erişebiliyor. Normal paketlerde olduğu gibi reklamlı ve reklamsız olarak paket satın almak mümkündür. Exxenspor paketleri aylık ya da sezonluk olarak satın alınabilir. Sezonluk alımlarda da aylık olarak ödeme alınır.

Exxen Üyelik Nasıl İptal Edilir?

Exxen üyeliği satın alan ve memnun kalmayan kullanıcılar, üyeliklerini iptal etmek isteyebilir. Üyeliği iptal etmek için takip edilmesi gereken adımlar şu şekildedir;

  • Öncelikle Exxen web sitesine giriş yapılmalıdır,
  • Hesap bilgileri girildikten sonra açılan pencerede profil fotoğrafının bulunduğu kısma taıklanır,
  • Açılan kutucuk içinde bulunan seçeneklerden Hesap ve Ayarlar seçilir,
  • Abonelik Bilgilerim kısmının yanında Üyeliğimi İptal Et butonu bulunur,
  • Üyeliği iptal etme için kullanıcının şifresini girmesi gerekir,
  • Üyeliğin iptalinden sonra hesap silinir ve bütün veriler kaybolur.

Sahip olunan Exxen üyelik türleri fark etmeksizin iptal işlemleri yapılabilir. Kullanıcılar, işlemleri uyguladıktan sonra onay işlemleri tamamlanır ve ekran üzerinde onay ekranı belirir. Üyeliğin iptal edildiği hesaplar ile tekrar giriş yapılamaya çalışılması durumunda giriş gerçekleştirilemez. Kullanıcılar, hesaplarını silmek için canlı destek alabilir. Exxen canlı destek hizmetlerinden faydalanarak üyelik iptali yapılabilir. Kolay şekilde yönlendirmelere uyularak kısa süre içinde üyelik iptali gerçekleştirilir. Geniş bir kitleye sahip olan platform, kullanıcı için eskisi kadar ilgi çekici gelmeyebilir ya da farklı sebepler ile üyeliğini iptal etmek isteyebilir.

 

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights