Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Hangi Online Mağazalarda Çok Satış Yapabilirim?

Bize Puan Verin

E- ticaret için online mağazalar çok artmaya başlamıştır. Son zamanlarda internet üzerinden alışveriş popüler hale gelmiş durumda. Bu nedenle e- ticaret sitelerinde açılan mağazaların sayısı da aynı oranda artmıştır. Bununla birlikte online mağazaların açıldığı büyük alışveriş platformları da çok fazladır. Bu nedenle online mağaza açmak isteyen kişiler hangi platforma açması gerektiğine karar veremeyebilir. Online mağaza satış yapma rehberi arayanlar aşağıdaki platformların detaylarını inceleyebilir.

Hepsiburada

E ticaret yapılacak siteler arasında Hepsiburada.com vardır. Hepsiburada aylık yaklaşık olarak 80 milyon ziyaretçiyi misafir etmektedir. Hepsiburada’da hem doğru planlanan reklamlar hem de kategori çeşitliliği olduğu için pek çok arama kelimesinde arama motorlarında en üst sırada yer alır. Bu nedenle Hepsiburada oldukça avantajlı bir platform olabilir. Hepsiburada’da online mağaza açmak isteyen kişiler satış yapıldıktan sonra 28 gün içerisinde paranın hesaba yatırılması, özel günlerde reklam yapılacağı zaman ek ücret talep edilmesi gibi eksileri göz önünde bulundurmalıdır. Hepsiburada internet sitesinin yaptığı reklamlar sayesinde mağaza açan kişiler de yararlanmaktadır. Aynı zamanda mağaza açan kişilere e- ticaretin detaylı bir şekilde öğretildiği eğitim de ücretsiz bir şekilde verilmektedir.

N11

Online mağazadan satış yapmak isteyen kişilerin bir diğer tercihi N11 olabilir. N11 satış platformu aylık olarak 80 milyondan daha fazla ziyaretçiye sahiptir. Bu platforma ilk üyelik ücretsiz bir şekilde yapılabilmektedir. Aynı zamanda 3000 tane ürüne kadar eklenen ürünlerde küçük bir komisyon ödenir. Kişilerin N11.com platformunda 3000’den daha fazla ürünü varsa ekstra bir ücret ödemelidir. Ürün adedine göre N11’den yapılacak paket tercihi kişi tarafından yapılır. Daha sonra siteye gerekli ödeme yapılarak ürünleri sisteme yüklemeye devam edilebilir. N11’in en çok tercih edilme nedenlerinden biri de satış yapıldıktan 3 gün sonra hesaba para yatırılmasıdır. N11 platformuna üye olmak için vergi mükellefi olunmalıdır. N11’in mal sahiplerine sunduğu şartlar kişiye uygunsa kolay ve hızlı bir şekilde üyelik işlemleri başlatılabilir. Satış taktikleri sayesinde hızlı bir şekilde de satış yapılabilmektedir.

Trendyol

E- ticaret yapmak için platformlar arasında en çok önerilen site Trendyol’dur. Aylık olarak N11 ve Hepsiburada platformlarından daha az tıklanmaya sahiptir. Trendyol aylık ortalama 50 milyon ziyaretçi sayısına sahiptir. Fakat Trendyol kullanıcıları tarafından daha çok sevilen bir platformdur. Yani Trentyol’da diğer alışveriş sitelerine göre daha fazla satış yapılmaktadır. Trendyol ilk olarak giyim sektöründe pek çok ünlü markanın satıldığı ticaret sitesidir. Bu da Trendyol’un oldukça güvenilir bir hale gelmesine neden olmuştur.

Trendyol’da son dönemlerde gıda ürünleri de çok fazla satıldığı için pek çok kişi tarafından daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Bununla birlikte Trendyol’un ara yüzü çok kolaydır. Gelen müşteriler de ürünleri kolay bir şekilde bulabilmektedir. Satış sonrasında müşterilerin mağdur edilmemesi gibi özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen sitelerden biridir. Trendyol’da ürünler hakkında herhangi bir sorun çıktığı zaman canlı hizmetten sorun hemen düzeltilmektedir. Bu da siteye olan güveni çok artırır. Trendyol’da sınırsız ürün girilebilmektedir. Bununla birlikte indirimde büyük kampanyalarıyla neredeyse her ay ismini duyuran bir sitedir. Aynı zamanda bu sitede mağaza açmak ve üye olmak çok kolaydır.

Bu platformlar ücretli oldukları için ise kendi e-ticaret sitenizi kurarak komisyon ödemeden satış yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights