Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

WordPress

E-Ticaret için En İyi WordPress Eklentileri

Bize Puan Verin

WordPress eklentileri e-ticaret için oldukça önemlidir. Bu eklentiler sayesinde e-ticaret siteleri çok daha güçlü ve zengin özelliklere sahip olabilir. Bunun yanı sıra çeşitli WordPress eklentileri e-ticaret sitenizin üyelik maliyetlerinden sizi kurtarabilmek adına da fayda sağlar.

WooCommerce

WooCommerce eklentisinin kullanılmasındaki en popüler neden yüklenmesinin ardından hemen kullanmaya başlanabileceğidir. Bu sebep dolayısıyla WordPress eklentileri arasında en popüler olan bu eklenti, oldukça eski bir eklentidir. Neredeuse WordPress ile yaşıt olduğu söylenebilir.

WooCommerce eklentisinin sıklıkla kullanılmasının bir diğer nedeni ise teknik bilgisi çok kuvvetli olmayan kişiler tarafından bile kolaylıkla kullanılabilir olmasıdır. Teknik bilgi konusunda uzman olan ya da deneyimsiz olan tüm kullanıcılar, WooCommerce eklentisini kullanabilir. Dakikalar içinde kuruluyor ve e-ticaret yoluyla satıyor olduğunuzun ürünleri özelleştirebilmenizi mümkün hale getiriyor. Bunun yanında sunduğu pek çok farklı seçenek de, WooCommerce’i en sık tercih edilen WordPress eklentilerinden biri haline getiriyor.

WooCommerce başlangıç aşamasında kullanıcılarına hem ücretli hem de ücretsiz seçenekler sunmaktadır. Bunun yanı sıra WordPress tema galerisi de, bu eklenti yardımıyla kullanılabilir. Dolayısıyla herhangi bir web geliştirici olmadan da ürün ve hizmet kataloğu oluşturmak, WooCommerce ile mümkün hale gelir.

E-ticaret alanında satış yaptığınız mağazanıza yeni özellikler eklemeniz konusunda da sizlere yardımcı olan WooCommerce, geniş bir uzantı kütüphanesini de içerisinde bulundurur.

Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads, e-ticaret siteleri adına çeşitli faydalar sunan eklentilerin arasında gelir. WordPress ile e-kitap, online dersler ya da kılavuzlar hazırlamak, bu kategoride ürünlerin satışını yapmak istiyorsanız, bu eklenti sizler için oldukça iyi bir seçenek olacak.

Dijital işletmelerin teslimat ihtiyaçları adına fayda sunan Easy Digital Downloads eklentisi, müşteri yönetim sistemi gibi konularda da sağlam bir sistem oluşturmanız konusunda yardımcı oluyor.

WordPress eklentileri arasında bulunan Easy Digital Downloads, sistemi hızlı şekilde gerçekleştiriyor olması sebebiyle de tercih ediliyor. WordPress platformunun gücünden yararlanan bu eklenti, sağlam ve verimli şekilde çalışarak, dijital işletmelerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak adına yardımcı oluyor.

MemberPress

Özellikle üyelik sitelerinin görünür hale gelmiş olması, WordPress eklentileri arasında bulunan MemberPress’in adının daha sık şekilde duyulmasını sağlamıştır. MemberPress en genel tanımıyla kendiniz ve işletmeniz adına bir e-ticaret üyelik sitesi kurmanızı sağlar. Eğitim siteleri ya da aylık abonelik gerektiren çeşitli siteler adına oldukça önemli olan bu eklenti, para kazanmayı mümkün hale getirebileceğiniz bir üyelik sitesi oluşturmanızı kolaylaştırır.

Abonelerinizin otomatik olarak faturalandırılması ve ödeme entegrasyonu konusunda oldukça başarılı bir WordPress eklentisi olan MemberPress, içerik koruması ve zamanlaması hakkında da hizmet verir. Düşük fiyatlı planda dahi sizlere pek çok konuda yardımcı olacak çeşitli özelliklere sahip olan bu eklenti, sıklıkla kullanılan, popüler bir eklenti olarak biliniyor.

Ecwid

E-ticaret yaptığınız online mağazanızın görünürlüğünü arttırmak ve daha fazla yere açmak istiyorsanız,  Ecwid sizin için uygun bir eklenti olacaktır. En iyi WordPress eklentileri arasında bulunan bu eklenti sayesinde online mağazanız eBay, Instagram ya da Facebook gibi popüler dijital platformlar ile entegre hale gelecektir.

E-ticaret mağazalarının bloglar da dahil olmak üzere çeşitli sitelere entegre edilmesini sağlayan Ecwid, e-ticaret işletmeleri adına büyük ve önemli faydalar sunar.

Online olarak satış gerçekleştiren mağazaların envanter yönetimi adına da fayda sağlıyor olması, bu eklentinin en popüler WordPress eklentilerinden biri haline gelmesini sağlamıştır. E-ticaret için en iyi WordPress eklentileri oldukça önemlidir. Siz de e-ticaret sitenizin dijital satışlarını arttırmak istiyorsanız bu eklenti oldukça mantıklı bir tercih olacaktır.

 

Benzer Yazılar
WordPress

Wordpress Neden Popüler?

Bilgi BankasıWordPress

Wordpress Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

WordPress

Wordpress Siteler ile Hangi Siteler Açılır?

WordPress

Wordpress Siteleri İçin Vazgeçilmez Eklentiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights