Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi Bankası

Samsung Free Nedir?

Bize Puan Verin

Samsung marka akıllı telefonlarda kullanılabilen Samsung Free kendi marka kullanıcıları için sunduğu bir hizmettir. Oyun, video, haber gibi farklı içeriklerin erişilebilmesi için tasarlanan geniş kapsamlı bir uygulamadır. Yakın zamanlarda bu içerikler içinde podcast özelliği de eklenmiştir.

Tek bir uygulama üzerinden birden fazla ögelere ulaşabilmek adına oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Kullanıcıların özellikle günlük olarak haber akışını takip etmek adına kullandıkları uygulamalardan biri haline gelmiştir. Geçmiş yıllarda benzer uygulamalar piyasaya sürülmüş olsa da Samsung markasının çatısı altında geliştirilen bir programı kullanmak daha eşsiz deneyimler yaşatır.

Samsung Free Özellikleri

Global olarak gündemde olan konuların araştırılması ile içerikleri belirlenir. Haberler, dünya çapında güncel olarak yaşanılan gelişmelerin kullanıcılara aktarılmasını sağlar. Oyun kategorisinde sunulanlar ise popüler olan oyunlardan oluşur. Listen ve Watch olarak erişilen sekmeler, bulunulan konuma göre değişiklik gösterir. Kullanıcıların bulundukları bölgede en çok izlenen ve dinlenenler şeklinde sıralanır.

Listen sekmesi, yakın zamanda eklenen özelliklerinden biridir. Podcast içeriklerine erişmek için kullanıcılar bu sekmeden faydalanabilir. Ülkelere podcast listeleri değişiklik gösterir. Böylece kullanıcı bulunduğu coğrafyada bulunan podcastlere kolayca erişebilir. Samsung Free özellikleri kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunabilmek için bölgelere göre değişiklik gösterir.

Samsung Free Nasıl Açılır?

Samsung marka telefona sahip olan kullanıcıların ana ekranı sola kaydırması ile uygulamaya erişmesi mümkündür. Oldukça kolay kullanım sunan bu özelliği bazı kullanıcılar tarafından rahatsız edici bulunabiliyor. Akıllı telefonların teknolojilerinin gelişmesi ile dokunmatik ekranlar oldukça hassas hale gelmiştir. Günlük kullanımda kolaylık sağlayan ekranlar, uygulamanın istemsiz şekilde açılmasına sebep olabiliyor. Ana ekranın yanlışlıkla sola doğru kaydırılması sonucunda uygulamaya geçiş yapılır.

Samsung Free avantajları arasında yer alan uygulamayı yüklemek zorunda kalmamak durumu kullanıcılar için zaman kaybını engeller. Samsung akıllı telefonlardan Android 11 işletim sistemine sahip olan bir cihaz satın alındığı zaman uygulama cihaz içinde yüklü bir şekilde gelir. Kullanıcıların tekrar bir yükleme yapmasına gerek kalmaz. Marka çıkarttığı son telefon modellerinde uygulama için yeni özellikler eklemiştir. Samsung Free sayfasını ayarlardan -1 şeklinde değiştirerek; ekranın yukarı kaydırılması şeklinde erişilmesini sağlar. Kısa yollardan uygulamaya erişmek de mümkün hale gelmiştir.

Samsung Free Uygulama Ücretli mi?

İçerik toplayıcı servis olarak hizmet veren uygulamanın amacı; internet ağlarında yayınlanmış olan haberleri toplayarak kullanıcılara tek bir erişim noktası üzerinden vermektir. Bu tarz hizmetler sunan pek çok uygulamaya erişmek mümkündür. Marka, cihazlarını kullanan kişilere daha kaliteli bir şekilde hizmet sunmak amacıyla b uygulamayı geliştirmiştir. Kullanıcıların hepsine ücretsiz bir şekilde erişme fırsatı sunulur. Zamandan tasarruf ederek bu hizmetten faydalanmanın ücretsiz olması oldukça dikkat çekicidir.

Samsung Free Kullanımı

Uygulama, kullanıcıları için bazı konularda özelleştirme imkanı sunuyor. Kullanıcı kendi isteğine göre bazı değişimleri uygulama üzerinden yapabiliyor. Telefonun ayarlar menüsünden Samsung Free ayarlarına erişilebilir. Gizlilik koşullarına izin veren kullanıcıların haber akışları uygulama tarafından izlenir. Bu sayede önerilen haberler, kullanıcıların ilgisini çeken haberler şeklinde düzenlenir. Kullanıcılar gizlilik koşullarına izin vermeden de manuel olarak düzeltmeler yapabiliyor. Haber kategorisi üzerinden istenilen bölge ve diller seçilebiliyor.

Samsung Free kullanımı kullanıcılar için özelleştirilebildiği için oldukça avantajlıdır. Kullanıcı eğer sadece teknoloji haberlerine erişmek istiyorsa ayarlar üzerinden düzenleme yapabilir. Moda, sağlık, dedikodu, spor, eğlence ve politika şeklinde farklı seçenekler bulunur. Kullanıcı istediği başlıkları seçerek kendine uygun bir haber akışı elde edebilir. Akışın nasıl olacağı yine kullanıcı tarafından belirlenebiliyor. Samsung, kullanıcıları için gerekli olan özellikleri sunar. Uygulama üzerinde yapılan güncellemeler otomatik olarak güncellenir.

 

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights