Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

WordPress

WordPress Siteler ile Hangi Siteler Açılır?

Bize Puan Verin

WordPress siteler; pek çok yönden diğer sitelerin öüne geçiyor. Bu tarz siteler daha fazla kullanıcıya ulaşıyor, daha etkin tasarımlar sunuyor ve bunlarla birlikte pek çok kolaylık sağlıyor. WordPress, istatistiksel olarak web ‘de en çok kullanılan içerik yönetim sistemidir ve popülaritesi, esnekliği ve kullanım kolaylığı, olasılıkların sonsuz olduğu anlamına gelir. İnternetteki web sitelerinin yaklaşık %40’ının altyapısı olan WordPress, onunla neler yapabileceğinize baktığınızda yüzlerce seçenek sunar. Popülaritesi, yaklaşık 54.000 eklenti ve onun için oluşturulmuş on binlerce temadan kaynaklanmaktadır. Bu sonsuz olasılıklar arasında en iyisini bulmak son derece kolay bir şekilde gerçekleşir

E-Ticaret Sitesi

AutoMattic tarafından geliştirilen WooCommerce eklentisi, sahip olduğunuz web sitesini saniyeler içerisinde bir e-ticaret sitesine dönüştürmenize olanak tanır. Her geçen gün kullanımı artan WooCommerce, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Kurulumu son derece kolaydır.

Kurumsal Web Sitesi

WordPress site açmak noktasında şüphesiz kurumsal web sitesi açmak da son derece ön planda oluyor. WordPress başlangıçta geliştirme sırasında bir sosyal blog olarak ortaya çıktı, daha sonra gerektiğinde daha da geliştirildi, esnekliğini artırmak için farklı temalara ve eklentilere uyum sağladı. ordPress bir blog yazılımıdır, ancak ilgili temalar geliştiren ve bunları iş web sitelerine dönüştüren epeyce kullanıcı var. WordPress, birçok küresel kurumsal web sitesinin altyapısıdır ve sadece onu duymak bile kullanıcıları rahatlatır. WordPress için tasarlanmış binlerce iş teması ile seçim yapmak bile zor olabilir. Tek sayfalık seçeneklerden daha fazla seçenek sunan özelliklere kaydırıcı işlevine ve yardım forumlarına sahip web sitelerine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Kurumsal özellikler taşımakta olan WordPress temaları ile firmalarınız ve işletmeleriniz için çok yönlü web siteleri tasarlayabilirsiniz.

Fotoğraf Paylaşım Sitesi

Dijital kameraların üretimi ve hatta cep telefonlarının kamera olarak kullanılması ile WordPress, doğaseverler ve fotoğraf tutkunları için tercih edilen bir yazılımdır. En önemlisi, mobil uyumlu bir admin panelinden web sitenize fotoğraf ve içerik ekleyebilirsiniz. Kullanıcılar geliştirilmiş özelliği ile ağırlıklı olarak WordPress kullanıyor ve WordPress’in bu esnek yapısı işlerini çok kolaylaştırıyor.  Seyahat etmeyi seven fotoğrafçılar ve bloggerlar için internet sitesi içeriklerini bilgisayara bağlı kalmadan anında cep telefonlarından ve tabletlerinden paylaşabilmeleri, sosyal medya sitelerinde paylaşım kolaylığı sağlıyor.  WordPress ile hangi cihazları paylaşacağınızı seçmek zorunda değilsiniz. Mobil olsanız bile telefonunuzdan, tabletinizden veya başka herhangi bir cihazdan WordPress ile paylaşımda bulunabilirsiniz.

Haber Sitesi

Elbette tamamen profesyonel bir haber sitesi olmasanız bile WordPress, üyelik sistemi ve reklamları ile yerel veya özel ihtiyaçlarınıza hizmet edebilecek bir site oluşturmanıza olanak sağlar. WordPress’in güçlü SEO altyapısı ile reklam sayfalarınızın içeriğinin birleşimi size arama motorlarında mükemmel performans sağlar. Daha iyi kullanılabilirlik, daha fazla sayfa ve daha fazla kullanıcı ile web sitenize ödeme yapabilir ve hatta gelecekte para bile kazanabilirsiniz.

Emlak Sitesi

WordPress ile site açmak söz konusu olduğunda şüphesiz emlak siteleri de büyük bir yere sahip olduğunu kanıtlıyor. Bu seçenek bir listeleme sitesi kadar profesyonel değil, ancak kendi mahallelerinde ve bölgelerinde, hatta şehirde bile emlak işi yapan emlakçılar için yeterince iyi. Çeşitli kullanıcı listelerini açabilirsiniz. Mülk sayfalarında mülk listeleri oluşturmak için çeşitli içerik yöneticilerini kullanabilirsiniz. WordPress temalarını yaratan ve düzenleyenler ayrıca emlak sitelerine özel olarak birbirinden farklı pek çok tema geliştirirler. Bu temalar ile tüm deneyimler daha ideal bir formda olur.

Benzer Yazılar
WordPress

Wordpress Neden Popüler?

WordPress

E-Ticaret için En İyi WordPress Eklentileri

Bilgi BankasıWordPress

Wordpress Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

WordPress

Wordpress Siteleri İçin Vazgeçilmez Eklentiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights