Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi BankasıHosting

Film sitesi için hosting arıyorum

film sitesi için hosting arıyorum

film sitesi için hosting arıyorum

Film sitesi için hosting arıyorum

Evet, bu cümle ile Google ve bir çok arama motorunda arama yapan ancak istediğini bulamayıp hayal kırıklığı yaşayan binlerce kişi mevcut. Günümüzde bir gelir kapısı olarak  yüzlerce kişinin tercih ettiği film siteleri kimi tarafından hobi amaçlı, kimisi tarafından gelir kapısı olarak tercih edilmektedir. Ama, film siteleri sizi ne kadar mutlu etse de bazen istediğinizi alamadığınız zaman sizleri çok üzebilmektedir. Sitenize gelen ziyaretçilerin en çok sevdiği şey akışkan, hızlı ve istediğini bulabildiği bir web sitesidir. Yazılım olarak ne kadar optimize bir yazılım kullansanız da film sitlerinde iş kullandığınız alt yapıya bakmaktadır. Açığı olmayan, sorgularda işlemci ve ram tüketimini tavan yaptırmayan, günümüz teknolojisi ile yazılmış bir yazılımın yanında ihtiyacımız olan tek şey sağlam bir Linux Hosting hizmetidir.

Yeni başlangıç yapmış kullanıcılar için paylaşımlı hosting hizmetleri her zaman en uygun hizmet olmuştur. Gerek ekonomik açıdan gerek teknik bilgi açısından paylaşımlı hosting hizmetleri yeni bir web sitesi kuran kullanıcılar için her zaman en önce tercih edilen hizmet olmuştur. Paylaşımlı hosting hizmetleri adından anlaşılacağı gibi paylaşımlı, yani bir sunucu içinde size ait web sitesi ile barınan onlarca hatta yüzlerce web sitesinin olduğu hosting hizmetidir.  Paylaşımlı hosting Hizmet türünde web sitenize atanan belli bir işlemci, ram ve inode limitivardır. Film sitelerinde günlük ziyaretçi sayınız arttığında ziyaretçilerinizin yaptığı her sorguda size verilen işlemci limitiniz kullanılmaktadır. Limitlerin dolmasından itibaren web sitenizde çok fazla yavaşlık olmaya başlar, 504 Time out gibi hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Profesyonel anlamda sitenizin büyüdüğünü düşünüyorsanız, yukarıda belirttiğimiz sorunları yaşamaya başladıysanız artık paylaşımlı hosting hizmetinden çıkıp kaynakların tamamı size ait olan sanal sunucuya geçiş yapma vaktiniz gelmiş demektir. WordPress alt yapısı ile bir film sitesine sahipseniz Sanal sunucu tercih etmeniz durumunda işlemci, ram, disk ve ip adresi gibi özellikler tamamen sizin sitenize özel olarak çalışmaktadır.  Sizde film sitesi için hosting arıyorum diyorsanız paylaşımlı bir hosting yerine Sanal sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights