Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

WordPress

Woocommerce nedir?

Woocommerce nedir
Bize Puan Verin

Woocommerce nedir

Woocommerce nedir Woocommerce ne işe yarar WordPress yazılımı için hazırlanmış ücretsiz açık kaynak kodlu bir eklentidir. Woocommerce eklentisi WooThemes ekibi tarafından 27.09.2011 yılında yazılmıştır. 2015 Mayıs ayında ise WordPress alt yapısını sağlayan Automattic şirketi tarafından devir alınmıştır.  Şu an en çok tercih edilen eklentilerden biri olarak WordPress’in eklentileri içinde yerini almaktadır.

Woocommerce nedir

Woocomerce ne işe yarar veya amacı nedir sorusuna gelecek olursak bu eklenti bir E-Ticaret eklentisidir. Hazır E-ticaret sistemleri malumunuz fiyatları firmasına göre değişiklik göstermektedir. Fakat kimi firma ödeme modülleri, sektöre göre özel modülleri ve tema seçenekleriyle satış yapmaktadır. Lakin ben kendi E-ticaret sitemi kendim WordPress ile yapacağım diyenler mevcut.  Ne demiş atalarımız? “iyi olacak hastanın ayağına doktor gelir” Burada WordPress alt yapılı sitemiz için Woocomerce eklentisi sitemizin doktoru oluyor.

woocommerce ne işe yarar

 

Woocommerce ile E-Ticaret sitesi hazırlayan kullanıcıların Woocommerce Hosting hizmetine ihtiyacı vardır. Basit bir Linux Hosting bu anlamda web sitenize yeterli gelmeyecektir. Bununla beraber sitenize gelen ziyaretçilerde mutsuzluğa sebep olacaktır. Kimse istemez ziyaretçisini siteden eli boş göndermek. Bu nedenle Woocommerce Hosting hakkında hazırladığımız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Bu makalemiz size Hosting hizmetinde yön gösterecektir.

 

 

Benzer Yazılar
WordPress

Wordpress Neden Popüler?

WordPress

E-Ticaret için En İyi WordPress Eklentileri

Bilgi BankasıWordPress

Wordpress Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

WordPress

Wordpress Siteler ile Hangi Siteler Açılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights