Türkiye'nin En Kaliteli Bulut Hosting Hizmetlerine Hoşgeldiniz!

Bilgi BankasıHostingWordPress

WordPress Hosting 03.10.2021

wordpress hosting

wordpress hosting

WordPress Hosting

WordPress Hosting wordpress yazılımı için optimize edilmiş bir hosting hizmetidir. Çoğu kişinin bildiği gibi açık kaynak kodlu bir yazılımdır WordPress. Günümüzde kişisel bloklardan tutun resmi firmaların web sitelerinde tercih ettiği bir yazılımdır. WordPress Nedir? adlı makalemizden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu sistem aslında göründüğü kadar kolay ancak bir o kadarda ilk başlarda kafanızı karıştıracak bir yazılım olabilmektedir.

WordPress yazılımı ile bir blog sitesi veya firmanız için kurumsal bir web sitesi kurdunuz diyelim. Tüm eklentileriniz lisanslı ve güncel eklenti, kullandığınız tema ise optimizasyonu yapılmış çok hafif bir tema varsayalım. Tüm her şeyi hazırladınız, sosyal medya ve arama motorlarında sitenizin görünmesi için reklam verdiniz. Sitenize aynı anda “15-20” kişi giriş yaptı bir kaç sayfayı dolaştı ve baktınız ki siteniz yavaşlamaya başladı. İşte buradan sonra yavaş yavaş sinirlenmeye başlıyorsunuz.

Lakin tüm alt yapınız hazır ve reklam vererek bir gidere sahip oldunuz ancak sitenizden istediğiniz performansı alamadınız. Bu sorunun neden kaynaklandığını araştırıp web sitem neden yavaş açılıyor diye düşünüyorken bir bakıyorsunuz ki sitenize artık hiç açılmıyor. Evet, sizin de o an düşündüğünüz gibi yavaşlığın sebebi kullandığınız WordPress Hosting hizmetinizdir. Çoğu hosting firması paylaşımlı hosting hizmetinde adil kullanımı sağlamak için limit koymaktadır. 

Bu limit adil kullanımın yanı sıra sunucu performansını korumak içinde koyulmaktadır. Sitenize çok fazla ziyaretçi gelmesi, kullanılan temanın optimize tema olmayışı, kullandığınız eklentilerin temanız uyumlu olmayışı, lisanssız ve warez olması yavaşlığın tuzu biberi olmaktadır.

Baktınız ki hem temanız optimize, kullandığınız eklentileriniz lisanslı ve temanızla uyumlu. Fakat ziyaretçi sayınız fazla ise artık paylaşımlı hosting hizmetinizden çıkmalısınız demek oluyor. Kaynakların tamamı size ait olan hızlı ve güvenli bir WordPress Vps hizmetine geçiş yapmanız gerekmektedir. Hızlı bir WordPress Vps tercih ederseniz hem seo açısından hem performans hemde güvenlik açısından her zaman bir adım önce olursunuz.

Benzer Yazılar
Bilgi Bankası

En İyi Web Tarayıcıları 2023

Bilgi Bankası

Hayalet Gösterge Nedir, Ne İşe Yarar?

Bilgi Bankası

En İyi Antivirüs Programları

Bilgi Bankası

Uydu Alıcısı Nedir, Nasıl Çalışır? Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Verified by MonsterInsights